Roskisprinssi

Suomalaisia elokuvaklassikoita

Löydä sopiva skandinaavinen astiasto kotiisi

Skandinaavinen muotokieli on tullut tutuksi ympäri maailman puhtaudestaan, yksinkertaisuudestaan ja toiminnallisuudestaan. Skandityyli näkyy pohjoismaisessa suunnittelussa kodin astiastoja myöten tarjoten käyttöön runsaasti käytännöllisiä, mutta silti kauniita vaihtoehtoja. Skandinaavinen astiasto täyttää tarpeet, olitpa sitten etsimässä astioita päivittäiseen ruokailuun tai juhlahetkiin.

Pohjoinen minimalismi: Yksinkertaisuudessaan tyylikäs

Skandinaaviset astiastot ovat usein muodoltaan yksinkertaisia ja väritykseltään neutraaleja. Värimaailmassa korostuu usein harmaa, valkoinen sekä vaalea puun väri. Tällaiset astiat ovat monipuolisia ja sointuvat usein hienosti yhteen erilaisten muiden sisustuselementtien kanssa. Ei olekaan väliä, oletko sisustanut oman kotisi perinteiseen vai moderniin tyyliin, skandinaavinen astiasto kruunaa silti kokonaisuuden upeasti.

Skandinaavista laatua ja kestävyyttä

Skandinaaviset astiastot on suunniteltu kestämään kulutusta ja ne sopivatkin erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Astiastot on usein valmistettu laadukkaista materiaaleista, kuten lasista, posliinista tai keramiikasta. Tällaiset astiastot hivelevät silmää, mutta sen lisäksi ovat myös pitkäikäisiä sijoituksia oman kodin sisustukseen.

Netissä laaja valikoima skandinaavisia astioita

Etsiessäsi korkealaatuista skandinaavista astiastoa kotiisi, kannattaa tutustua erilaisiin verkkokauppoihin. Yksi monipuolisen valikoiman tarjoavista nettikaupoista on esimerkiksi Fyrklövern. Verkossa pääset helposti ja nopeasti vertailemaan hyvin laajaa valikoimaa erilaisia skandinaavisia astiastoja monissa eri väreissä ja tyyleissä. Valikoima verkossa on niin laaja, että juuri sinulle sopivan vaihtoehdon löytäminen käy parhaimmillaan helposti. Skandinaavisella astiastolla tuot kotiisi kertaheitolla kauniin pohjoismaisen tunnelman, etsitpä sitten astioita aamiaiskattaukseen tai juhlavammille illallisille.

posted by Leslie Berge DVM in Blogi and have Comments Off on Löydä sopiva skandinaavinen astiasto kotiisi